Wie zijn wij

 

 

Lekker en puur fruit garantie

Fruitkistje.nl komt voort uit Den Hertog Versleverancier BV, een familiebedrijf dat 3 decennia teruggaat en geleid wordt door de familie den Hertog. De wortels liggen in de kwekerijwereld. Na 30 jaar is ons bedrijf uitgegroeid tot een succesvolle versgroothandel. Wij bezorgen verse, duurzame, streek- en seizoensgebonden producten bij bedrijven.

Dagelijks worden zo’n honderd horecaklanten in en rond Amsterdam voorzien van dagverse aardappelen, groenten en fruit, al dan niet gesneden. Daarbij zijn we gespecialiseerd in levering aan horeca, cateraars en bedrijven/organisaties met interne catering, zoals zorginstellingen en ziekenhuizen. Ook aan een aantal sterrenrestaurants.

Naast versproducten levert Den Hertog Versleverancier eveneens aanverwante artikelen als soja- en frituuroliën, noten en mayonaises. Hoewel het bedrijf hier flinke volumes van verkoopt, blijft de core business nog altijd de dagverse groenten en fruit.

Met meer dan 30 jaar vakmanschap, weten wij wat goede kwaliteit fruit en groente is. Onze kennis en passie staan garant voor lekker, gezond en eerlijk fruit. Lekker fruit is ook verantwoord fruit. Topkwaliteit, duurzaam, zorgvuldig geselecteerd. Wij houden elkaar scherp. Die kennis en passie vertalen zich naar onze producten. U en uw klanten profiteren hiervan.

Tevreden klanten zijn onze graadmeters.