Waarom Fruitkistje.nl

 

 

Fruitkistje.nl bezorgt u en uw relaties het ultieme energieke gevoel

Gefocust en energiek voelen, dat is in deze hectische tijden een groot goed. Een blijk van aandacht voor uw medewerkers, klanten en relaties. Fruit zorgt voor een energiek moment op de werkdag. Of het nu tijdens de pauze, de lunchwandeling of bij een salesgesprek is. De pure vitaminen dragen er positief aan bij. Het geeft een gezonde invulling aan al deze momenten. Kortom: goed fruit helpt om tot rust te komen en weer scherp en energiek te beginnen.

Smaakvolle presentatie, een royaal gebaar

U werkt en ontvangt uw relaties graag in stijl. Fruit in de werkomgeving helpt mee aan een gezonde en gezellige sfeer. Een mooi houten kistje met vers fruit bij uw entree, receptie of ontvangstruimte biedt een gastvrije aanblik en een gezond welkom. Niet alleen een perfect visitekaartje en mooie blikvanger. Maar ook een blijk van aandacht richting uw relaties.

Goed fruit: smaakvol en van superieure kwaliteit

De beste versproducten maken het verschil. Van goed fruit blijft u genieten. Goed fruit is niet alleen vers en perfect van smaak. Maar is ook op de juiste manier bewerkt, verpakt en gepresenteerd. Heerlijke versproducten uit de regio en van het seizoen. Van een kwaliteit waaraan uw medewerkers plezier beleven. Je moet er een goed, tevreden en voldaan gevoel van krijgen. Aan goed fruit beleef je plezier. Juist als je tijdens het werken trek krijgt.

Makkelijk

Naast kwaliteit zijn we bij Fruitkistje.nl gericht op gemak. Een gemakkelijke verpakking, zo in het kistje, makkelijk omwisselbaar en geen gedoe. Ook gesneden kan het: hapklaar en pakklaar. En een snelle levering: vandaag besteld, morgen vers geleverd.

Fiscaal vriendelijk

Werkfruit wordt onder de werkkostenregeling aangemerkt als nihilwaardering, mits het geen onderdeel van de maaltijd uitmaakt. Dit houdt in dat het moet worden aangeboden in de pantry, tijdens de vergadering of op de (receptie)balie (net als koffie en thee). De categorie nihilwaardering binnen de werkkostenregeling legt geen beslag op het forfait (de vrije ruimte) ter hoogte van 1,2% van de totale fiscale loonsom.

Voor een nadere toelichting verwijzen wij u graag naar de site van de belastingdienst.

Wilt u een heerlijk fruitkistje.nl cadeau doen? Voor bijvoorbeeld een zieke of nieuwe collega,  een jarige medewerker, een geboorte of andere gelegenheid. Dan kunnen wij ook een fraaie fruittas of fruitkistje aan particulieren leveren. Bestelt u per medewerker voor maximaal € 25,00 inclusief BTW en maakt u gebruik van de  kleine geschenkenregeling dan zullen ook deze kosten niet ten laste van de vrije ruimte van de werkkostenregeling komen.