Hoe werkt fruitkistje.nl?

Flexibele leveringen

Wij kunnen u een of meerdere keren per week van vers fruit voorzien, op aanvraag zijn er vele mogelijkheden. Dit doordat wij iedere ochtend leveringen in de omgeving van Amsterdam en het Gooi hebben, kunnen wij flexibele levertijden hanteren.

U gaat geen verplichtingen aan middels een abonnement. U kunt de levering te allen tijde stopzetten of aanpassen, bijvoorbeeld gedurende vakantieperiodes, wanneer er minder medewerkers op kantoor aanwezig zijn.

Het fruit wordt geleverd in een fraaie houten kist; deze wordt bij de levering van een nieuwe kist omgewisseld. Uiteraard kunnen wij de leveringen ook voor speciale evenementen of gebeurtenissen aanpassen, denk hierbij bijvoorbeeld aan de vrijdagmiddagborrel,  secretaresse dag of een speciale meeting. Een gemengde kist behoort ook tot de mogelijkheden, gevuld met zowel fruit als, al dan niet gesneden, snackgroenten.

Maar misschien wilt u een heerlijk fruitkistje.nl cadeau doen? Voor bijvoorbeeld een zieke of nieuwe collega, een geboorte of andere gelegenheid. Wij kunnen ook aan particulieren leveren. Bestel een fruittas of fruitkistje voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte of voor het halen van een diploma.

Kortom, fruitkistje.nl past zich helemaal aan aan uw wensen.

Nieuw in ons assortiment: sappen! Versgeperst, 100% natuurlijk. Zonder toevoegingen.

Wanneer u onderstaand formulier invult en hierin aangeeft wat uw wensen zijn, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam*

Bedrijf

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Uw email*

Uw bericht

* Verplicht